Rohkema info nägemiseks:

LAIMJALA ARENGUSELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 387; jälgijaid - 16. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta LAIMJALA ARENGUSELTS MTÜ kohta arvamuslugu!"

LAIMJALA ARENGUSELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 387 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 16 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Laimjala Arenguselts MTÜ eesmärgiks on Laimjala piirkonna kultuuripärandi väärtustamine ja edasikandmine, jätkusuutlik majandustegevus, tugeva identiteediga ja aktiivne kogukond, keskkonna hoid ja üldine tasakaalustatud areng. Eesmärkide saavutamiseks teostatakse järgmisi tegevusi: (cid:127) riigisiseste ja rahvusvaheliste projektide algatamine, koordineerimine ja elluviimine; (cid:127) kohalike vabaühenduste koostöö edendamine ja koordineerimine; (cid:127) kogukonna nõustamine projektide juhtimisel ja elluviimisel; (cid:127) piirkonna ja oma liikmete vajaduste ja huvide esindamine kohalikus omavalitsuses vm organisatsioonides ja tasemetel.

Seltsi liikmeteks võivad alates 2017 aasta olla organisatsioonid - mittetulundusühingud, seltsingud jt. Üks eesmärke on jätkuvalt Laimjala kandi vabaühendused siduda ühiseks koostöökoguks, kus jagada plaane, leida koostööpunkte ning luua ühine nägemus projektide edukaks elluviimiseks. Hetkel on seltsi liikmed Aaviku küla seltsing, Luigenoka MTÜ, Laimjala Jahiselts, Kingli külaselts. Seltsi üks olulisemaid planeeritud projekte 2022. aastal oli Laimjala Aerurammi ürituse läbiviimine Sääremäe puhkekohas, milleks saadi vallalt toetust 500 eurot. Üritus õnnestus väga hästi ning sai palju positiivset tagasisidet.

Kindlasti oli jätkuvalt oluline osa 2022. aastal kahe avaliku puhkekoha, Sääremäe ja Ruhve – toimimise tagamisel ning matkaraja korrashoiul.

Korrastati suunaviite. Seltsi ülesandeks on hoolitseda nende mereäärsete kohtade heakorra eest ning tagada avalik ligipääs merele nii kohalikule rahvale kui ka külalistele. Paljuski tehakse tööd ära liikmete enda poolt ning lautrikohtade kasutajate poolt. Laimjala Arenguselts MTÜ püsi- ja jooksvateks kuludeks olid raamatupidamine ning puhkekohtadega seotud hooldus ja heakorra tööd.

2023 aasta suuremad tegevused on koostöös Kingli külaseltsiga Audla piirkonna Saare bussipeatuse korrastamise projektis osalemine ja projekti lõpuleviimine. Jätkuvalt on suur töö Sääremäe ja Ruhve puhkekohtade haldamine. Suurimaks korraldatavaks ürituseks on Laimjala

Aeruramm 2023 läbiviimine Sääremäel. Arenguselts on ka jätkuvalt Vana-Postitõlla tee projektiga seotud tegevuste eestvedaja. Päästeameti turvalisuse projekti kaudu on plaanis soetada elektrigeneraator piirkonna vajaduste katteks ( Laimjala jahimaja kasutamine kriisiolukorras jne ).

Laimjala Arenguselts MTÜ jätkab tegevusega.

LAIMJALA ARENGUSELTS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.